Contact & Ervaringen


Contact

“Voor inhoud, kwaliteit en maatwerk kun je altijd een beroep doen op Klariena en ze stelt niet teleur.”

“Vol energie en passie vertel je over het vak, je enthousiasme werkt aanstekelijk, prachtig!”

“Je staat er en maakt er wat van! Je enthousiasme, energie en ook empathie voor het vak en ons als professionals erg fijn om te ervaren!”

Ervaringen:

Reactie plaatsen

Reacties

Angela
2 maanden geleden

Bedankt voor de prettige training; een training vol energie. Ik wist niet van tevoren wat ik kon verwachten maar op deze manier trainen maakt dat ik veel leer, inzicht krijg en toch in mijn energie blijf zitten. Ik heb er veel aan gehad, thanks!

Annelotte
5 maanden geleden

Door de training ben ik mij nog bewuster geworden van mijn eigen handelen.
Klariena, nogmaals bedankt voor deze leuke en vooral interactieve training.

Nina
5 maanden geleden

Een zeer welkome uitbreiding van mijn repertoire. De training was informatief en ik vond het erg fijn deze bij te wonen. Klariena bracht de informatie helder en op een enthousiaste manier over op mij.

Sjoukje
7 maanden geleden

Klariena is mijn docent geweest bij de opleiding jeugdconsulent. Klariena weet waar zij het over heeft en geeft ruimte voor eigen inbreng en het stellen van vragen. Klariena heeft tijd de lessen een breder aspect van het sociaal domein naar voren gebracht, waardoor ik een compleet beeld heb gekregen van onder andere de jeugdwet en de wmo. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Marrit
9 maanden geleden

" 'Kan niet', bestaat niet bij Klariena. Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen met een onvermoeibare drive om te streven naar het beste resultaat. Met de nodige know-how en 'recht door zee mentaliteit', wind je er geen doekjes om en weet je zeker dat je iemand getroffen hebt die altijd vanuit haar hart werkt! Loyaal, gedreven, kundig en een dijk van een collega! "

Margryt
9 maanden geleden

"Klariena heeft samen met mij trainingen gegeven. Ze is een enthousiast en open persoon die daar staat waar het nodig is en opkomt voor wat haar collega's nodig hebben! Een spontane vrouw die je maar wat graag in je team wil hebben!"

Jacqueliene
9 maanden geleden

"In 2020 een half jaar mogen samenwerken met Klariena. Klariena is een hardwerkende en gemotiveerde jeugdconsulent die er een uitdaging in ziet om de jeugdige en diens ouders de best mogelijke zorg te bieden, hierbij durft Klariena ook buiten de gebaande paden te kijken.

Als collega staat zij open voor feedback en collegiaal overleg en helpt zij door haar brede kennis de kennisbevordering op de werkvloer."

Loes
een jaar geleden

In de periode dat ik met Klariena heb samenwerkt bij Carins heb ik een mooi beeld van haar gekregen. Professioneel, snel, praktisch maar altijd vanuit kwaliteit en inhoud. Op allerlei plekken inzetbaar kan zij Collega's sterker maken. Energiek als Klariena is wil ze snel grote stappen maken en soms zit een stroperig proces de snelheid in de weg. Dan kan ze wat ongeduldig worden en dat zie je ook ☺️ Voor inhoud, kwaliteit en maatwerk kun je altijd een beroep doen op Klariena en ze stelt niet teleur. Ik hoop dat de juiste klussen op je pad komen waardoor zowel de opdrachtgever als jij naar volle tevredenheid weer afscheid nemen. Heel veel plezier bij alles wat je gaat doen!
-Teammanager, Directielid Carins gemeente Smallingerland-

Miranda
een jaar geleden

Klariena, zij is voor mij waar de jeugdprofessional voor staat. Durf, lef, eigen en power. Naast en niet voorbij. Eerlijk nooit gemeen. Direct maar ook lief. Spontaan maar ook doordacht. Warm maar ook liefdevol. Krachtig en stoer. Volgen en luisteren. Knetteren en alert. Heftig maar vanuit je hart. Gevoelig en klein hartje. Wegcijferen maar ook gewoon gaan. Nummer 1 en het kind voorop. Mooi mens, een jeugd- gezin topper!

Rating: 5 sterren
6 stemmen